Terugblik op de zomerkampen van 2024: Wat een succes!🤸‍♂️

De zomer van 2024 zit er weer op, en wat was het een fantastische tijd voor onze turn- en trampolineclub! We hebben twee geweldige zomerkampen georganiseerd, waarin plezier, sportiviteit en samenhorigheid centraal stonden.

Trampolinekamp – Juli 2024
In juli gingen de trampolinefans de lucht in tijdens ons trampolinekamp. De week stond bol van spectaculaire sprongen, nieuwe tricks en vooral veel lachen. Zowel beginners als ervaren springers hebben grote stappen gemaakt in hun techniek. Het enthousiasme van de deelnemers was aanstekelijk, en we zijn enorm trots op de vorderingen die ze hebben gemaakt!

Turnkamp – Augustus 2024
Aan het eind van augustus was het de beurt aan onze jonge turners tijdens het turnkamp. De week was gevuld met uitdagende trainingen, nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten. Van de eerste handstand tot het perfectioneren van ingewikkelde oefeningen, elk kind heeft zichzelf overtroffen. Het turnkamp was niet alleen leerzaam, maar ook een bron van plezier en inspiratie voor alle deelnemers.

Op naar volgend jaar!
We kijken nu al uit naar de zomerkampen van 2025! Het is geweldig om te zien hoe onze leden zich ontwikkelen en plezier beleven in hun sport. Bedankt aan alle deelnemers, ouders en trainers voor jullie enthousiasme en inzet. Samen hebben we er een onvergetelijke zomer van gemaakt!

Blijf onze website en sociale media volgen voor meer informatie over de zomerkampen van volgend jaar. We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien!

Scroll naar boven