Algemene informatie

Praktische richtlijnen

  1. Zorg dat je administratief in orde bent! Dit houdt in dat je het lidgeld betaald hebt en dat je online ingeschreven bent. Pas wanneer dit alles in orde is, ben je verzekerd. Wie na 2 (proef)trainingen administratief niet in orde is, zal voorlopig niet mogen deelnemen aan de trainingen.
  2. Kom steeds op tijd! Dit wil zeggen 5 à 10 minuten vóór de les begint. De opwarming is immers het belangrijkste onderdeel van de les. Hou er rekening mee dat je je nog moet omkleden. We vragen de ouders ook de kinderen tijdig te komen ophalen. De volgende les is geen opvang.
  3. Draag de gepaste turnkledij! Dit betekent sportieve kledij én eventueel turnpantoffels. Zorg er ook voor dat je haren steeds vastgebonden zijn.
  4. Draag geen juwelen! Om veiligheidsredenen vragen we jullie geen uurwerken, halskettingen, oorringen, armbandjes, ringen, en dergelijke te dragen. Bovendien staan we niet in voor het eventuele verlies ervan.
  5. Snoep niet in de turnzaal of de kleedkamers! Sporten is gezond, hou het gezond!
  6. Draag zorg voor het turnmateriaal! Ook de zaal en de kleedkamers houden we netjes. Laat dus niets rondslingeren! De kraantjes in de kleedkamers dienen niet om mee te spelen.
  7. Wees voorzichtig op de weg van en naar de turnzaal! Treuzel niet en maak steeds duidelijke afspraken als ze je komen halen. Om veiligheidsredenen wacht je in de zaal, binnen de poort of in het bijzijn van een train(st)er.
  8. Stoor de les niet! Als je moet wachten, blijf dan in de kleedkamer of zet je rustig aan de kant. Dit geldt ook voor de ouders, vrienden of kennissen die wachten.
  9. Draag bij tot een aangename teamspirit en wees sportief! De bedoeling van de lessen is dat deze doorgaan in een ontspannen sfeer met toffe mensen die bovendien bereid zijn om iets bij te leren!
  10. Spreek steeds in het Nederlands! Onze club kent veel anderstalige leden. De turnlessen zijn een ideale manier om het Nederlands te oefenen. Grijp deze kans en spreek uitsluitend Nederlands in de turnzaal.

Het betalen van het lidgeld houdt in dat u deze informatiebrochure – inclusief de algemene richtlijnen en afspraken – gelezen hebt en hiermee akkoord gaat.

Startdata turnjaar 2023-2024

Multimove16/09
GymKids 17/09
GymKids 26/09
GymKids 37/09
GymKids 45/09
GymBoys15/09
GymTeens 15/09
GymTeens 28/09
Gymqueens8/09
AGD4/09
Trampoline pre-competitie6/09
Trampoline gevorderden (na selectie)6/09

Gymfed

Contact

Scroll naar boven