Ons aanbod

Bij KSGT is bieden we hoogwaardige trainingen in verschillende disciplines, waaronder kleutergymnastiek, basisgymnastiek, recreatieve gymnastiek, artistieke gymnastiek dames en trampoline. Dit aanbod is bedoeld voor kleuters en jongeren en wordt verzorgd door gekwalificeerde en gediplomeerde lesgevers. We streven ernaar om een stimulerende omgeving te creëren waarin elke gymnast de kans krijgt om zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen en te groeien, ongeacht hun leeftijd of niveau. Het is onze overtuiging dat kwalitatieve training, begeleid door ervaren professionals, de sleutel is tot het ontsluiten van het volledige potentieel van elke sporter.

Multimove

Multimove is een programma voor kleuters dat hen op een speelse manier laat klimmen, klauteren en bewegen. Onze kleuters ontwikkelen hun motorische vaardigheden en hebben plezier terwijl ze nieuwe bewegingen ontdekken.

Meisjesturnen

Ontdek elegantie en kracht in ons meisjesprogramma, van het eerste leerjaar tot en met de damescategorie. Onze trainers begeleiden elke turnster naar succes, helpen bij vaardigheden, zelfvertrouwen en teamgeest.

Jongensturnen

Stap in de wereld van GymBoys, waar avontuurlijke jongens kracht, behendigheid en zelfvertrouwen opbouwen. Onze ervaren trainers begeleiden hen op hun turnreis en wekken een levenslange passie voor gymnastiek.

Trampoline

Verken de trampoline-wereld in onze pre-competitie en gevorderde programma’s, waar jonge talenten kunnen excelleren in de lucht onder deskundige begeleiding. Hier creëren ze nieuwe hoogten op hun reis naar succes.

Gymfed

Contact

Scroll naar boven