Downloads

Infobrochure 2023-2024

We hopen natuurlijk dat al onze leden gespaard blijven van een letsel of blessure. Indien je toch een letsel oploopt tijdens één van onze lessen vind je via bovenstaande link alle informatie m.b.t. een ongevalaangifte. Gelieve deze binnen de 10 dagen aan de hoofdtrain(s)ter te bezorgen (via mail of fysiek) zodat wij het nodige kunnen doen.
Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het invullen van het formulier, neem dan gerust contact op met onze hoofdtrainer.

Bij KSGT hechten we veel waarde aan de bescherming van uw privacy en persoonlijke gegevens. Daarom willen we u op de hoogte brengen van het belang van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR).
GDPR is een wetgeving die in werking is getreden om uw persoonlijke gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat ze veilig en vertrouwelijk worden behandeld. We willen benadrukken dat we uw gegevens uitsluitend gebruiken voor legitieme doeleinden, zoals het beheren van onze vereniging, het verstrekken van relevante informatie en het waarborgen van een positieve ervaring voor onze leden.

In de bijlage vindt u alle details met betrekking tot ons privacybeleid en hoe we uw gegevens verzamelen, opslaan en gebruiken. We willen u aanmoedigen om dit document zorgvuldig door te nemen, zodat u volledig op de hoogte bent van hoe we met uw informatie omgaan.
We garanderen dat we uw gegevens met de grootste zorg behandelen en dat we alle nodige maatregelen treffen om uw privacy te beschermen. Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gymfed

Contact

Scroll naar boven