Inschrijvingen turnjaar 2024-2025

Inschrijvingen KSGT: Wees er snel bij!

Beste ouders en leden,

We zijn verheugd om te melden dat de inschrijvingen voor het nieuwe turnseizoen vlot binnenkomen. We willen iedereen eraan herinneren om niet te lang te wachten met inschrijven, aangezien enkele groepen al volzet zijn:
<- Multimove (beide groepen)
– GymKids 4
– Gymteens 1
– Pre-competitie trampoline

Om de inschrijving te bevestigen, verzoeken wij u om zo snel mogelijk het lidgeld te betalen. Zolang het lidgeld niet betaald is, is uw kind niet verzekerd en kan het helaas niet deelnemen aan de lessen totdat de betaling ontvangen is.

Groep volzet?
Als de gewenste groep volzet is, stuur dan een e-mail naar en vermeld daarin de naam van uw kind, geboortedatum en de groep waarvoor u interesse heeft. Wij zullen dan de mogelijkheden bekijken op basis van het aantal kandidaten en de beschikbaarheid van trainers.

Bedankt voor uw begrip en medewerking. We kijken ernaar uit om er samen een sportief en succesvol turnseizoen van te maken!

Met sportieve groet,
Het KSGT Team

Scroll naar boven